torsdag den 20. marts 2014

Nem-Ejendomsmægler.dk

Se mere på: Nem Ejendomsmægler Totalsalg fra 25.000 kr. eller selvsalg fra 500 kr./md
Detter er en reklamer siden. Finde den rigtige hjemmesiden på www.nem-ejendomsmægler.dk 








Sælg lejlighed eller hus selv og spar 99.500 kr. i omkostninger til ejendomsmægleren- det lyder jo godt!
Både Boliga og Boligportalen har stor succes med deres selvsalgskoncept. I øjeblikket er det cirka fire procent af alle solgte boliger, hvor sælger selv står for salget. Og antallet vil helt sikkert stige markant i de kommende år.
Og det måtte jo komme. De to sider har endda været forholdsvis længe om at introducere konceptet - så landets ejendomsmæglere har haft rigeligt med tid til selv at være med på beatet - men det er, som om de ikke har set det 'komme'.

I en tid hvor de fleste kigger på deres udgifter, og hvor mange har lånt rigeligt i deres ejendom, er det fristende at spare ejendomsmægleren for dermed at få et større provenu at flytte videre med.
På de nævnte sider er det gjort meget nemt at hente de dokumenter, som ejendomsmæglerassistenten normalt tager sig af, fremvisningen klarer sælgeren selv, og finansieringen tager banken sig af.
Hvad skal ejendomsmægler så lave?
Ejendomsmæglerne har et stort og landsdækkende køberkartotek - det har ikke længere den store værdi, da køberne i dag er på nettet og selv kan surfe efter lige nøjagtig den bolig i det område, hvor de vil bo, til nøjagtig den pris, de vil give.
De skal mægle mellem køber og sælger, men den opgave forsvinder også, når sælger selv står over for køber.

De 'nemme' handler vil hurtigt blive flyttet til nettet, og så er der de komplicerede sager tilbage til mæglerne - det kan f.eks. være de handler, hvor der er underskud, eller hvor der er problemer med ejendommen og/eller grunden.
Er du køber i en selvsalgshandel?
Som køber hos en selvsælger skal du være opmærksom på følgende:
Køb dig til juridisk rådgivning i forbindelse med handlen.

Der er mange dokumenter i en handel, og det kan nemt blive en uoverskuelig opgave, som kan få store konsekvenser for dig. Det kan være:
• en statsaut. ejendomsmægler
• en advokat
• din bank
Vær sikker på, at din rådgiver har en forsikring, der dækker, hvis der er fejl i rådgivningen.
Handel på gammeldags facon
Køber du ejendom på den 'gammeldags facon', så vær opmærksom på, at ejendomsmægleren altid er sælgers mand, og derfor ikke kan rådgive dig. Derfor er det lige så vigtigt at have din egen part til juridisk rådgivning i de handler.